Dasma(#Dasma) Socialmedia Photos And Videos


Për një martesë të përsosur, por jo shumë të shtrenjtë, ka vetëm një rregull: Martesa e përsosur duhet të festohet me (të gjitha) dhe vetëm me njerëzit që kanë rëndësi për ne. Kur shkoim në festën popullore te Pojskës,i binim rruge e philadelphia rruge me kembe maleve te ruajme nje kujtim simbolik,kemi dale fotografi,te vetemen foto,se kush kish aparat atehere,vetem fotografet elizabeth dyqanit fotograf ne qytet,para lapidarit të heroit te populit Reshit Collaku,simboli i heroizmit e te qendreses te pogradecave ndaj pushtuesve të huaj nazi fashiste.

Për shkak të talentit të tij të dukshme, ai gjeti një punë si një fotograf në një korporatë, brenda muajit të tij të parë, por ai shumë shpejt e gjeti të pamundur të përballonte jetën në Nju Jork me pagën e tij të ulët. Se kjo ishte ajo që doja të bëja: të fotografoja dashuri, dhe individualitetet that is momente e ne dasma that is njerëzve. Ja ku se ky fotograf ka qenë Abazi , hiç më pak se i saj.

Dasma lushnjare, dasmat lushnjare,dasem lushnjare lushnja dasma, lushnje dasma, dasma ne lushnje, lushnja dasmat, dasma ime ne lushnje, lokale dasmash,lokale dasmash lushnje, lokale ne lushnje, lushnje lokale, fustane nusesh lushnje, dj lushnje, dj edi, dj trendy dasma shqiptare, kerkoj dj, kerkoj deejay, kerkoj lokal dasme, kostum dhendurresh, makina shoqeruese, kameraman lushnje, fotograf lushnje.